Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trolle w CSie

HallongPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

POMOCY!

CO SIĘ DZIEJE Z TYM CS'EM?????????????????????

BYŁEM 2 miałem statystyki 6-2-2 i mnie k***a zkickowali, no c**j mnie trafi

pierdolone k***a TROLLE, cały tydzien czekałem.....

Co sądzicie o trollach które wywalają za bycie dobrym?

Opublikowano

Nie graj solo to jest rozwiązanie

KTOŚ CHCE MI ZROBIĆ SYGNATURKE I AVATAR JAKIŚ ŁADNY? <3 MOŻEMY SIĘ DOGADAĆ :D

Opublikowano

POMOCY!

CO SIĘ DZIEJE Z TYM CS'EM?????????????????????

BYŁEM 2 miałem statystyki 6-2-2 i mnie k***a zkickowali, no c**j mnie trafi

pierdolone k***a TROLLE, cały tydzien czekałem.....

Co sądzicie o trollach które wywalają za bycie dobrym?

Sądzę ze jestes mierny ;/ 6/2/2 masz skilla jak suprem czy le a robisz na silverach 6/2/2? slabiutko.

ALE K***A

1.6 LEPSZY K***A 

Skoro w go nie potrafisz utrzymać celownika na poziomie glowy to w 1.6 tez jestes slaby kappa.Tak to jest jak sie ma skilla suprema a wyjsc z silvera nie moze kappa 

Opublikowano

Dzieci w h*j gra w ta gre, ostatnio mialem jakis 2 dzieciakow w premade ktorzy obijali nas ciagle na respie i flashe rzucali i puszczali gang albani w tle no plz kuhwa I wez graj normalnie Nwm kto takie k***y na swiat zrodzil

Opublikowano

Dzieci w h*j gra w ta gre, ostatnio mialem jakis 2 dzieciakow w premade ktorzy obijali nas ciagle na respie i flashe rzucali i puszczali gang albani w tle no plz kuhwa I wez graj normalnie Nwm kto takie k***y na swiat zrodzil

Super ciesze sie moze to moment w którym trzeba znaleźć sobie kolegów do gry?.

Te dzieci mnie już wkurzaja, przyjdzie se jakiś 8 latek z kolegą i "kICKUJ BO NIC NIE GRA" A JA "JESTEM 2 W TABELI K***A A WY 4 I 5"

No ale typie skoro ty grasz jak SUPREM to nie powinieneś miec problemu z wyjsciem z silvera 

Opublikowano

Nie narzekaj tylko graj solo też da się wyjść i nie trzeba być wybitnym. Po prostu raz na kilka gier trafisz grieferów i musisz się z tym pogodzić gdyby nie gry przegrane przez griferów byłbym z 3 dywizje wyżej ale nie narzekam. Ranga to ranga. Graj na Nuke. Poziom silvera golda na nuke jest banalny. Wygrasz stronne terro i oni momentalnie się poddają.

Opublikowano

znam ten ból 2 razy już tak miałem 1 mnie kikli po zrobieniu ace 2 raz przy ostatniej rundzie czyli wykerowałem i wywalili. Trzeba zacisnąć zęby i grać dalej niema co się przejmować takimi graczami gdyż z taką postawą niedaleko zajdą.

Opublikowano

Karol.... niewiem czy zrozumialeś moją odpowieć bo raczej nie. Chodzi mi oto że jak jestem drugi  w 2 rundzie i jest jakichś 2 typów z jednego klanu to zaczynają mnie kickować byle za co. Już dawno miałbym Supreme gdyby nie noob teamy i Troll teamy, Mój rekord to 47-16-19. Moge przesłać demko tylko niewiem jak to się robi więc prosze o odpowiedź.

Opublikowano

Karol.... niewiem czy zrozumialeś moją odpowieć bo raczej nie. Chodzi mi oto że jak jestem drugi  w 2 rundzie i jest jakichś 2 typów z jednego klanu to zaczynają mnie kickować byle za co. Już dawno miałbym Supreme gdyby nie noob teamy i Troll teamy, Mój rekord to 47-16-19. Moge przesłać demko tylko niewiem jak to się robi więc prosze o odpowiedź.

Wiekszej glupoty dawno nie slyszalem gdybys gral na poziomie supreme to na silverach/goldach sam bys  gral i ugral mecz ja mam le/lem gralem ostatnio na silverach i jakos sam ugralem meczyk bez zadnych problemow 

Opublikowano

Jak Cie wywalają to albo jesteś słaby, tylko nie chcesz się przyznać, albo trafiasz na trolli itd.

No cóż. My Ci tu nie pomożemy, czarodziejami nie jesteśmy. 

Temat jedynie stwarza głupie kłótnie i prowokuje do flamewar'u. 

Proponuję znaleźć sobie kogoś do gry:

Pojedyncze osoby -> http://www.mpcforum.pl/topic/1393447-szukasz-ludzi-do-gry-pisz-tutaj/

Klany -> http://www.mpcforum.pl/topic/1393449-klan-szukam-przyjm%C4%99-etc/

Powinno to w jakimś stopniu zniwelować Twoje problemy.

A temat zamykam, ponieważ tak będzie dla was lepiej. Tylko spam, prowokacje i wyzywanie.  

313561454060320945952.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...